Lasić na otvaranju centra za onkologiju SKB Mostar

Lasić na otvaranju centra za onkologiju SKB Mostar

Mostar, 14. aprila 2012. godine; Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona  Denis Lasić sudjelovao je danas svečanom otvaranju zgrade Centra za onkologiju Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.
"Ovo je, doista, izniman dan i događanje od posebne važnosti za sve nas", rekao je premijer Lasić u svome obraćanju nazočnima, dodavši kako se radi o projektu  od izuzetnog značaja  kako za građane HNK, tako i cijele  regije.

"Otvorenje zgrade Centra za onkologiju SKB Mostar kruna je iznimno zahtjevnog posla u kojem je sudjelovala i Vlada HNK", kazao je Lasić, dodavši kako će "Vlada i Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne zaštite, u suradnji sa Skupštinom HNK i Zavodom zdravstvenog osiguranja, i dalje u svom radu  kao jedan od  prioriteta imati  jačanje i daljnji razvitak zdravstva i zdravstvenih ustanova."

U svom govoru dr. Ante Kvesić, direktor SKB Mostar, zahvalio se svima koji su dali potporu izgradnji Centra za onkologiju u Mostaru, posebno istaknuvši ulogu Skupštine, Vlade i Zavoda zdravstvenog osiguranja HNK, bez kojih, kako je kazao, ovaj projekt ne bi ugledao svijetlo dana.

Svečanom otvaranju Centra za onkologiju sudjelovao je, također,  i ministar zdravstva, rada i socijalne zaštite, dr. Mladen Bošković.