ODRŽAN TURNIR "STANKO SIVRIĆ-MEĐUGORJE CUP"

ODRŽAN TURNIR "STANKO SIVRIĆ-MEĐUGORJE CUP"

Dr. sc. Nevenko Herceg, premijer Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona na sinoćnjoj završnoj večeri Međunarodnog memorijalnog rukometnog turnira „Stanko Sivrić-Međugorje Cup“ uručio je pehar, medalje i priznanja najboljim timovima, rukometašicama i rukometašima.

„Uistinu mi je zadovoljstvo da je i ove godine Vlada Hercegovačko-neretvanskog kantona jedan od glavnih sponzora ovoga iznimno značajnog sportskog susreta, ne samo za naš Kanton, nego za cijelu regiju“, rekao je premijer Herceg, čestitajući organizatorima.

„Svi vi koji ste učestvovali na ovom turniru pobjednici ste i uvjeren sam u to da će među vama biti puno onih koji će biti članovi reprezentacija BiH i Hrvatske. Svako vam dobro želim i vidimo se i sljedeće godine na ovome mjestu s još većim brojem ekipa“, zaključio je premijer Herceg.

Međunarodni memorijalni rukometni turnir „Stanko Sivrić-Međugorje Cup“ održan je trinaestu godinu za redom i postao je tradicionalno okupljanje mladih zaljubljenika u sportske aktivnosti. Ove godine, je okupio 43 tima iz 19 klubova s područja BiH i Hrvatske. Pehare, medalje i priznanja najboljima, uz premijera Hercega, uručili su: Marin Radišić, načelnik općine Čitluk, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk, Josip Grbavac, predsjednik UO Sportskog saveza Brotnja, Drago Vasilj, predsjednik MZ Međugorje i Dragan Ostojić, predsjednik MZ Bijakovići.